Informatie over DIMAX

Het gebruik maken van onze chauffeursdienst heeft vele voordelen. Ten eerste is het natuurlijk ontspannen dat u geen energie verspilt aan het concentreren op het drukke verkeer op de overvolle Nederlandse wegen. Tijdens uw rit kunt u werken of uitrusten. Zo worden uw kostbare uren op de weg of in de file nuttig doorgebracht. De chauffeur heeft zich altijd voorbereid op de route naar de bestemming. Daarnaast heeft u nooit parkeerproblemen; de chauffeur parkeert de wagen nadat u voor de deur bent uitgestapt en draagt zorg voor uw wagen. Eventueel kan de chauffeur de wagen naar de autowasstraat brengen in de tijd dat hij op u wacht. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken als u op een receptie of bij een diner eens een drankje wilt drinken; de chauffeur brengt u veilig naar huis. Verder zijn alle mogelijke vormen van personenvervoer mogelijk, variërend van het van Schiphol ophalen van een zakenrelatie, het naar school brengen van uw kinderen tot het naar de garage brengen van uw auto voor de grote beurt.

De voordelen van Dimax

  • Door de relatief kleine schaal van ons bedrijf (ongeveer 15 chauffeurs) en het inzetten van zo veel mogelijk dezelfde chauffeurs per cliënt wordt er een zeer persoonlijke service geleverd.
  • De chauffeur kan gedurende de tijd dat hij wacht u ook van dienst zijn, denkt u hierbij aan bijvoorbeeld het door de autowasstraat rijden.
  • Onze chauffeurs zijn randstedelijke studenten, jonge flexibele en intelligente jongens aan wie u de zorg voor uw veiligheid kunt toevertrouwen. De chauffeurs hebben allemaal enige jaren rijervaring en zijn geselecteerd op rijkwaliteiten, maar ook op sociale en communicatieve vaardigheden. De chauffeur kleedt zich net, of als u dat wenst in pak. Ook is de chauffeur er op de hoogte van dat over alles wat hem ter ore komt, zakelijk of privé, nooit met derden zal spreken.